Rinatura Jablčný ocot BIO kalný, 750ml

4105

2,80 € s DPH

Detaily

Zloženie: 
BIO jablčný ocot 5%-ný; získaný prírodnou fermentáciou, nefiltrovaný, nepasterizovaný, kyslosť 5%

Použitie:
Jablčný ocot BIO sa konzumuje v menších dávkach, cca 1 - 2 čajové lyžičky pridané napr. do 2 dcl džúsu alebo vody, ktorú môžete mierne osladiť melasou, medom , alebo iným prírodným sladidlom. Používa sa tiež v studenej kuchyni do šalátov, omáčok, majonéz alebo na zaváranie zeleniny.

Jablčný ocot obsahuje kyselinu octovú, citrónovú a kyselinu mliečnu (veľmi významné kyseliny), stopové prvky (sodík, draslík, vápnik, horčík, ...), jablčný pektín, vitamíny B a C. Je to úžasný čistiaci elixír - prírodne vznikajúce antibiotikum a antiseptikum, ktoré ničí choroboplodné zárodky a baktérie a napomáha tak dosiahnutiu optimálneho zdravia a dlhovekosti. Jablčný BIO ocot* 5% je získaný prírodnou fermentáciou, nefiltrovaný. Tým sú zachované enzýmy a vynikajúca chuť. Prípadný sediment neznižuje kvalitu. Ak sa snažíte zhodiť niekoľko kilogramov, alebo sa snažíte udržať si postavu, jablčný ocot si dobre v kuchyni strážte, nie je len obyčajný dochucovadlom.

Osoby bez zdravotných problémov po užívaní pocítili tieto pozitíva.
•pomáha dosiahnuť optimálnu vitalitu a dlhovekosť
•používa sa pri očistných kúrach na vyplavovanie toxických látok z tela
•mierne podporuje zníženie hmotnosti
•prispieva k naštartovaniu metabolizmu
•prispieva k podpore prirodzeného riedenia krvi, tým sa do nej ľahšie dostávajú toxíny z buniek, ktoré sa následne z tela vyplavia von

Jablčný ocot nepodlieha skaze.

Krajina pôvodu: Nemecko

Podobné produkty: